Semestra precis vid havet

Njut av lugnet i någon av våra fina stugor, med milslång strand och hav precis utanför dörren. Läs mer om våra boende nedan.

Vilken typ av boende erbjuder vi?

Stuga 1 Strandstugan

Bästa läget, alldeles vid strandkanten

Fin nyrenoverad stuga med öppen planlösning och underbar utsikt ut över havet. Här kan du sätta ner fötterna i sanden precis utanför dörren och njuta av milsvid sandstrand som inbjuder till härliga bad. Och kanske är stugans bästa plats på det stora trädäcket på framsidan mot stranden. 
Stugan är fullt utrustad med kök, badrum, 2 sovrum och stor yta för umgänge.

Stuga 2 Sommarstugan

Mysig stuga med hemmakänsla

Här semestrar du i en härlig nyrenoverad stuga med endast 50 meter till milsvid sandstrand som inbjuder till härliga bad. I stugan kan du njuta av trädäck runt stugan med utsikt över havet. 
Stugan är rymlig med badrum och fullt utrustat kök, 2 sovrum och stor yta för umgänge.

Vi bygger ut!

Fler boende är under renovering och öppnas upp under våren 2021. 11 nya lägenheter med stranden utanför dörren. Lägenheterna kommer vara fullt utrustade med pentry, badrum och 2 bäddar. 8 utav rummen har ingång mot havet med gudomlig utsikt. Lägenheterna ligger i närheten av huvudbyggnaden och har närhet till vår trevliga restaurang. 

Det kommer att även att byggas 4 sprillans nya lägenheter som kommer ligga i huvudbyggnaden med bara 50 meter till stranden. De kommer vara fullt utrustade med kök, badrum och sovrum. Lägenheterna kommer vara funktionsnedsättnings-anpassade.  

Att höra vågorna slå mot stranden – det är livskvalité