Konferenspaket
Menyer
Skogsmeny 495/695
- Carpaccio på gravad hjort, misomajonnäs, hyvlad parmesan, havtornsgelé, spritade lingon, krispiga kantareller
- Consommé på höstsvamp, confiterad äggula, citronpärlor, smörstekt shimeji, friterad schallotenlök
- Pannstekt gös, smörstekta kantareller, ragu på rotfrukter, rödvinssky, stomp på butternutpumpa, kålchips,
- Mjukbakad dovhjort, kålrotsemulsion, tryfferad svampsås, glacerad svartrot, sotad purjolök, krispig dragon
- Äppelkompott, blåbärssorbet, ljummen äpplekaka, rostad vit choklad
Havsmeny 495/695
- Tartar på gravad röding, dillmajonnäs, syrad silverlök, 63° äggula, forellrom, örtstekt brödsmul
- Sotad pilgrimsmussla, rödbetsrisotto, chips på parmesan, syrad fänkål, krassesallad
- Örtstekt gnocchi, krispig abborre, löjrom, pistagevinägrett, picklad steklök, sås på jordärtsskocka
- Torskrygg, krispig havskräfta, vitvinssås på havskräfta, pressad potatis, citronbakad fänkål, savoykål, avruga
- Chokladtartlette, hjortron- och havtornssorbet, valnötssmul, rårörda hjortron, kristalliserad vit choklad
Köttmeny 545/725
- Sotad Wagyu, gruyére- och kantarellkräm, syrad jordärtsskocka, puffat bovete, 30-månaders parmesan, krispig ostronskivling
- Gravad vildand, blåbärsgelé, ankleverterrine, kycklingmousse, krispigt kycklingskinn, syrade lökar, rökt olivolja
- Friterad griskind på iberico gris, palsternackspuré, syrad butternutpumpa,
- Grillad hängmörad Entrecôte, terrin på shortribs, morotsemulsion, confiterad mandelpotatis, svampragu, chips på savoykål, tryffelsmör
- Chokladterrin på choklad från Österlen, blåbärssorbet, hasselnötspraliné, vaniljkräm